fredag 15 juni 2012

Ack Värmeland du sköna....

.....men kan ingen fixa så gräsmattan växer lite långsammare????
Jag har landat i Spånga igen efter en intensiv vecka i Värmland med fix och trix med vårt gamla torp inför försäljningen, men framför allt en utdragen och plågsam kamp med gräsmattan. Jag hade stämt träff med mäklaren som skulle ta bilder, och då måste ju gräsmattan vara välfriserad! Jodå, jag lyckades till sist vinna kampen, men det var med ömmande muskler jag gick och lade mig på kvällarna. Fast jag sov väldigt gott!  Nu har maken och jag fattat ett gemensamt beslut att nästa stora investering ska bli en åkgräsklippare...

Före....

 Efter...Annars hade jag några underbara kvällar på verandan med sen kvällssol och fantastisk solnedgång ner i Fryken. Det kommer vi att sakna mest av allt......

 

I påskas fixade vi det sista inomhus....bara lite målningsjobb som aldrig blivit av....så nu ska det vara fritt fram för alla hugade spekulanter att komma på visning. 

(....fotboll på TV.....)

I vår lilla skogsdunge på tomten växer det massor av liljekonvaljer....det kommer vi också att sakna!


Till midsommar åker vi upp igen, men då ska vi bara njuuuuuta! 
 ....fast kanske att vi börjar spackla och måla väggarna i nya huset.....och gör en attack med gräsklipparen mot den ännu större gräsmattan där! Ha ha ha.....

Kram
Sussi

7 kommentarer:

 1. Åååhh vilket vackert torp!
  Och vad vackert du/ni gjort det... :))
  Ni kommer att bli invaderade av spekulanter!! :))

  Ha en fin fredag
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Men så fint torpet ligger och vackert med alla fönster mot Fryken. Jag gissar och hoppas det kommer många spekulanter! Du ska se att klippning av gräsmattan höjer priset, rejält.
  Önskar dig en fin helg!
  Cia

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt torp ni har... och en liljekonvaljdunge på tomten...
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Vilket litet paradis ni säljer! Kommer nog inte dröja länge innan det har hittat nya ägare.

  Gräsklippning kan minsann tjäna som rena work-outen. Rätt skönt är det också att gå där och filosofera medan man klipper.
  Och tänk så prydlig hela trädgården blir efteråt!

  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Gud vilket fint ställe!! Vad sugen jag blir att investera! Var såklart Fryken som lockade mest! Måste kolla på Hemnet om det kommit ut än.
  Kram Barbro

  SvaraRadera
 6. Hej.

  Är i Frankrike på semester och är just I Dieppe vid kusten. Du har inga bra försla på bra brocanter? Om man gillar sifoner, provdiockor och linne m.m?

  Kram Åse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå där! Har just kommit hem från Värmland och en vecka utan TV, internet eller mobiltäckning....ja det finns faktiskt såna platser fortfarande i vårt avlånga land!
   Mitt bästa brocante tips är att hålla ögonen öppna efter skyltar med "Brocante" eller "Vide Grenier". Söndagar är bästa dagen, då brukar det vara många brocanter, men platsen varierar ofta från gång till gång... Lycka till!
   Sussi

   Radera

Tack för att du tar dig tid och lämnar ett litet avtryck från ditt besök hos mig!
Du som inte har en egen blogg men vill skriva en rad, välj "anonymt" så går det bra ändå!
Sussi