onsdag 28 september 2011

Ett livstecken....



 Efter en lång och delvis ofrivillig bloggpaus sitter jag nu här framför datorn, och pekfingret sveper lyckligt igenkännande över tangentbordet. Vi är hemma igen efter vår Frankrike vistelse, och har med en rivstart landat i förortsvardagen igen. Vad fort det går att återfalla i gamla (o)vanor och rutiner! Plötsligt känns Callian som en hägring som bara finns på bild och några korta filmsnuttar!

Gårdagen tillbringade jag med att brottas med Bredbandsbolaget för att få ordning på vårt internet. Vi hade problem redan när vi åkte, men ni vet ..... man hoppas ju på att allt på något underbart sätt ska ha ordnat upp sig när man kommer hem igen.... men icke sa Nicke!! Surfa gick väl hyfsat, men att skicka filer, dvs tex uppdatera min webbshop fungerade inte alls. Nu har man ändrat lite på våra inställningar(jo,jo...) och nu fungerar det hjälpligt. Men fortfarande lååååångsamt......grrrrr!!!

(F´låt om jag verkar lite sur så här på förmiddagen, men jag ställde mig precis på vågen för att kolla hur mycket övervikt jag fått med mig hem...och ja...ni fattar!!! )

Här kommer ett bildsvep med blandade bilder från sommaren i Callian. Hoppas ni känner doften av fikon,timjan och rosmarin och hör grodor och cikador i bakgrunden....








 






                                                                     

 


Det blir nog till att slå en pling till Bredbandsbolaget igen....det här inlägget började jag med vi 10:tiden i förmiddags....sen har datorn stått och tuggat bilder fram tills halv fem, dvs 6,5 timme. Snacka om tålamodsprövande! Och jag som ska uppdatera butiken!  Grrrrrrrr igen!  Jag återkommer när vi fått ordning på ettorna och nollorna! Här ger vi inte upp inte!



Kram
Sussi

4 kommentarer:

 1. Underbara bilder!!!

  Här är det en till som surar efter semestern, la mig till med lite mer än en snygg solbränna kan man säga... ;D

  Mvh
  Frida

  SvaraRadera
 2. Åh jag längtar tillbaka ! Har precis kommit hem
  Från Italy! Ligger på soffan o är så trött!

  Hoppas internet snart funkar som det ska! Datakrångel
  Kan driva en till vansinne!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilken otroligt mysig stämning i dina bilder Sussi! Men vad irriterande när det inte fungerar med tekniken, man blir ju galen. På dom bara!
  Kram kram
  Susanne

  SvaraRadera
 4. Så härliga bilder! Man blir så sugen på att åka iväg igen...
  Roligt att träffas också. Undrar vad du hade i dina påsar :))
  Kram
  Marie

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid och lämnar ett litet avtryck från ditt besök hos mig!
Du som inte har en egen blogg men vill skriva en rad, välj "anonymt" så går det bra ändå!
Sussi