tisdag 16 augusti 2011

Jaha.....är det slut nu???

På sommaren alltså....!??
Ute är det höstigt värre, och jag har landat i "stan" igen efter en härlig paus i vackra Värmeland du sköna. Det blev ett blogguppehåll på några veckor, men nu sitter jag vid datorn igen....knack knack knackeliknack...här är det pekfingervalsen som gäller!
Alla sommarens inköp (loppisar, antikmarknader, antikaffärer, secondhand...you name it!) har landat i en stor hög mitt på vardagsrumsgolvet, och nu ska webbutiken uppdateras! Kaos råder,  jag har tre veckor på mig....sen bär det av till Frankrike! Phu!! Men jag klagar inte (förstås!) Det här är livet!

(Ledsen för den dåliga bildkvalitén....jag glömde min laddare till kamerabatteriet i Frankrike, och får tills vidare fota med min lilla kamera. Suck! )Jag älskar gamla pressglas! Har fyllt ett litet väggskåp med några av fynden...

Förra året började jag samla på en gammal Gustavsbergsservis i vitt med svart dekor. Den heter FRYKEN.... Den måste jag ju självklart ha! Har man ett torp i Värmland blir man lite värmlandstokig...Fröken fräken ifrån Fryken, ni vet!

 Det enda vi hann med att göra i huset den här sommaren var att sätta upp en slät glasfibertapet (Återställaren hette den! ) ovanpå vår brunmålade vävtapet i salen, och när det var gjort målade jag den i en duvgrå nyans. Det blev OK...men vi måste måla en gång till. Få se hur många år det tar....*smile*
Det tog fem år från det att vi köpte "Återställaren" tills den kom upp på väggen! Vi tar det luuuugnt på sommaren!
Prioriteringen är självklar:
 1. Träffa alla "Värmlandkompisar"
 2. Loppis, antikmarknader o.d. 
 3. Fixa med hus och trädgård om det blir tid över....
Mannen har en något annorlunda prioritering....Punkt ett är vi HELT överens om, men på hans lista får vi raskt byta ut punkt två mot vattenskidåkning. EM i Frankrike stundar och han måste ju vara i form...jojo! Det är TUR att vi båda har lika starka intressen, även om det är helt skilda saker. Man kan ju inte göra ALLT tillsammans, och lite olikheter tror jag bara berikar.

Kram
Sussi


3 kommentarer:

 1. Ja sensommar var det här....Så mycket fint du visar. Jag tror som du att lite olikheter bara berikar;) kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Finfint porslin och pressglas!

  Det är sköönt att ha egen tid och inte behöva dela intressen i allt! Prioritering nr 1 på er lista är nog den viktigaste!

  Kramar!
  -Pia-

  SvaraRadera
 3. Jag kan tro att du hittat en del godbitar i "värmlands-skogarna"....
  Så synd att vi inte fick till det den här gången, men skam den som ger sig. Det blir fler tillfällen.

  Ha en bra helg!
  Kram Mia

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid och lämnar ett litet avtryck från ditt besök hos mig!
Du som inte har en egen blogg men vill skriva en rad, välj "anonymt" så går det bra ändå!
Sussi