torsdag 4 mars 2010

Det måste vi fira!!

Idag fick sonen äntligen sitt efterlängtade körkort! Yippppppiieee!!!! Nu blir det kladdkaka i kväll..... hans favorit! Åhhh vad skönt det känns, nu har alla i familjen körkort .... skjutsa hit och dit epoken är slut för min del.


Jag rusade till Konsum och köpte lite vårfägring till kalasbordet. Blommor måste man ha när man ska fira, även om man får köpa dom på Konsum!

Ha det gott!

7 kommentarer:

 1. Åh grattis!

  Jag har inget körkort... har aldrig suttit bakom en ratt har inte en enda människa att övningsköra med! Snacka om otur... Ska jag ta kortet blir det först till att spara ihop till en förmögenhet och sen åka iväg på låååååång intensivkurs. Hugaligen...

  Stort grattis till sonen! Underbara blomster från Konsum!

  Kul att du tittade förbi, blev så glad!

  Kram från Jenny

  SvaraRadera
 2. Stort GRATTIS till sonen, tänk vad han ska vara glad idag! Härliga blommor, vilka vårkänslor jag fick när jag såg dem.

  Underbar kulram i förra inlägget! Har någon slags passion för gamla kulramar och har väldigt svårt att låta bli att köpa när jag hittar någon på loppis.

  Trevlig helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt när de har sina körkort.... har bara en kvar nu som ska ha sitt men det är nåra år kvar...:) den äldste jobbar som lastbilschaufför o näste är mitt i sin utbildning till samma yrke.... de har det nog i blodet.... min far hade lastbil o jag har lastbilskort.... har suttit o njutit av ditt hem.. du har det så vackert... fina saker hade du fyndat på mässan också.... ska på antikmässa o loppis imôra ja.... då får vi se om det blir nåra fynd.... låter härligt med påsk i Provance.... där har nog våren kommit lite längre än här o Lysvik...:) Ha det nu så gôtt i helgen... Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Ett stort grattis till sonen!!
  Underbar korg med vackra blommor!
  Ha en trevlig helg!
  Kram från prästosten Susanne*fniss*

  SvaraRadera
 5. Vilken lycka!
  Vi är inte i den fasen ännu. Här väntar äldsta sonen på att få börja övningsköra - tror han får papperna nästa vecka...

  Jättevacker kombination i korgen! Man blir glad :)

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 6. Hej,
  Ett stort grattis till din son.. härliga blommor.
  Kulramen i ditt föra inlägg helt underbar.
  en härlig helg till dig
  kram sandra

  SvaraRadera
 7. Många grattis till sonen! Vad härligt med körkort.=) Tänk den där första gången man satte sig bakom ratten helt ensam i bilen och skulle köra själv. Personligen darrade jag som ett asplöv och under de första 5 milen var jag förmodligen Sveriges värsta bilförare. Jag var så rädd att jag glömde bort vad som var höger och vänster, jag tog fel på blinkers och vindrutetorkare och jag skrek varje gång jag mötte en bil.

  Som tur är gick det över efter de 5 milen och jag är numera en ganska hyfsad chaufför. Hur gick det för sonen när han skulle köra själv?

  Kram♥

  Matilda

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid och lämnar ett litet avtryck från ditt besök hos mig!
Du som inte har en egen blogg men vill skriva en rad, välj "anonymt" så går det bra ändå!
Sussi