fredag 1 februari 2013

Butiken

Tiden flyger fram och det känns som om jag vill sätta ner hälarna och bromsa ner farten lite....men samtidigt är det ju ljuvligt med ljuset som sakta återvänder och våren som närmar sig med stormsteg!
Kom fort!!...fast hmmm...vänta ett litet tag till.... näe förresten...kom NU!

Dagarna i butiken går så fort, och det är helt fantastiskt roligt! Och nu har jag tagit mig i kragen och köpt ett nytt objektiv till min kamera, så nu är det plötsligt lite kul att ta bilder igen. Det gamla (mitt enda!) objektiv gick sönder nån gång i september förra året, och det gick inte längre att ta bra bilder, skärpan var omöjlig att ställa in.... 

Här kommer lite bilder från min del av butiken....

 

Det är ju som ni nog kan se är skärpan inte den bästa, det finns inget fönster här nere i källaren där jag håller till, så det är svårt med ljuset när jag ska fota.Det blir liksom aldrig något dagsljus! I källaren finns också vår fotograf Karin där hon har sitt kontor och håller mig sällskap om dagarna. En toppen tjej, och otroligt duktig! I butiken säljer vi bla vykort med bilder som hon fotat. Mycket uppskattade! Just den här dagen var hon tillfällig hundvakt....


De andra delarna av lokalen, med Anna-Karins underbara "In the Mood" och Lotta "Lolux" secondhand kläder och fina smycken  kommer i nästa inlägg....
(Som inte ska dröja lika länge!)

Kram tills dess!
Sussi

10 kommentarer:

 1. Prelepe fotografije, podrum kao antikvarnica. Pozdrav iz Srbije

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ser ut som en alldelles underbar butik, med mycket fina saker, ser massor jag vill ha!
  Härliga bilder,
  så roligt för dej!
  Önskar dej en fin Helg
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 3. Verkligen roligt att få se lite bilder från din butik, och så mycket fint jag ser! Det är alltid mysigt med gott sällskap, även hundar ser jag.

  Önskar dig en fin helg!
  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
 4. hejsan!

  brukar läsa din blogg men har inte kommenterat tidigare:)vilka fina bilder du visar, roligt med en liten butik:))trevligt att dela butiken med någon annan;)
  ha en skön vecka
  kram ELLINOR

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Jag upptäckte er butik vid Tjärhovsplan idag och blev mycket lycklig ägare av två av ljusstakarna som är med på bild här ovan, de som är gjorda i marmor och... mässing? Jag blev så nyfiken på deras historia men hon som var i butiken då talade om att du som har kol på den biten tyvärr inte var där idag. Hur som helst, vet du något om dem? Var de kommer ifrån, hur gamla de är osv? Tycker det är så spännande med gamla saker och deras historia!

  Tack på förhand!

  Mvh Sandra

  SvaraRadera
 6. Bra idé att dela lokal med någon annan, måste ju onekligen bli mindre ensamt. Så mycket fina saker du har i din butik, mycket inspirerande! Liza

  SvaraRadera
 7. Skulle besökt din butik när jag var i staden för en vecka sedan, men var fullt upp med barn och barnbarn...Fick adressen till butiken men papperskorgen har slukat mailet. Önskar adressen igen för nästa stadsbesök. Tack!
  M.v.h Ewa Lönnberg, Skåne

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Första gången jag är här och jag blev mycket förälskad i ytterfodret med rosorna på...men tyvärr fungerar inte din länk till din webbshop.
  Jag kommer garanterat återkomma hit :)

  SvaraRadera
 9. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

  SvaraRadera
 10. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid och lämnar ett litet avtryck från ditt besök hos mig!
Du som inte har en egen blogg men vill skriva en rad, välj "anonymt" så går det bra ändå!
Sussi