måndag 2 april 2012

Hallå hallå......någon där?

Oj oj oj....nu blev det ett gigantiskt uppehåll mellan inläggen...men jag lovar bättring!
Nu har jag landat hemma i Spånga igen, efter utflykter både till Frankrike och Värmland. Och utan internet.....vilket förstås är självförvållat, men vi jobbar på att bli uppkopplade. I Värmland har i alla fall Telia lovat oss att de kan förse oss med 2Mbit/s, som i alla fall räcker till att surfa. Det är beställt och vi väntar med spänning på ett modem på posten. Här i Spånga blir vi snart uppkopplade mot en fiberkabel som kommer att ge oss oändligt snabbt bredband med obegränsade möjligheter för alla familjens datorer samtidigt....det är skillnad på valmöjligheterna som erbjuds på landet och i storstaden!

Tänkte bjuda på lite bilder från Rum & Trädgårds mässan där jag deltog med en monter. Jovisst.....det är några veckor sedan, men vi hade så roligt och jag träffade så mycket trevliga människor så alla intryck ligger fortfarande och snurrar i huvudet!  

Här är det lite rörigt...men det ska det ju vara när det är full rulle och mycket folk! Tomma luckor på väggarna där sålda tavlor hängt....
Den fina kristallkronan hamnade i ett orangeri utanför Uppsala. De nya ägarna visade mig bilder och jag fick gåshud på armarna....det kommer att bli så vackert! Det känns bra att sälja ett favoritföremål när man vet att det hamnar på "rätt" ställe!

 Skåpet har jag faktiskt bestämt mig för att behålla själv....så länge! Det blir fint i vårt vardagsrum, jag måste bara göra plats först, och antagligen får vår ärvda rokoko byrå flytta på sig. Skåpet passar faktiskt mycket bättre in, även om byrån är kärt arvegods och har lite affektionsvärde....men ibland så måste man ju göra sig av med saker och byrån är ju faktiskt inte något vi själva valt att köpa.
Det som var lite extra kul med den här mässan var att jag tillsammans med Lena , Örjan och Sari fick bygga en av utställningarna. Temat för hela mässan var "Fest", och vi kallade vår utställning för "Festernas Fest". Vi byggde upp ett stort långbord dukat för bröllop! Gissa om vi hade kul! Jag hoppas verkligen att vi får göra om det någon gång, för det var så roligt att få spinna loss och skapa något med ett gäng så underbart kreativa människor.
Mitt på bordet hade vi ställt ett stort fat fyllt till brädden med maränger, tänkt som dekoration.....men marängerna hade en strykande åtgång.... Det var bara att hänga med och fylla på!
Lenas vackra champagneskålar får avsluta mässrapporteringen. Så otroligt vackra och prydda med gamla placeringskort för brud och brudgum.

I veckan ska min webbshop uppdateras....på tiden, jo jag vet! Jag satsade allt krut på mässan, men nu har jag hämtat hem lite nytt från Frankrike som ska fotas och läggas ut till försäljning. Hoppas någon kommer att gilla det!
Kram
Sussi

10 kommentarer:

 1. Tack för dessa underbar bilder!
  Så mycket fint mitt öga skådar
  Ha en fin Påskvecka
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 2. Vilken inspiration...vilka vackra saker!
  Kul att många kommer och tittar då man har gjort iordning.

  annika

  SvaraRadera
 3. Herrejösses vilka skatter, jag tror jag dööör, måste titta en gång till!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder! Så mycket fint =)

  Malin

  SvaraRadera
 5. Åh.. så mycket fint! önskar att jag
  hade varit där....
  Men min syster Marie var ju där och
  hon har berättat...
  Kul att se dina nya varor....
  Ha det gott!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 6. Utanför Uppsala...Hmmm.....kanske i närheten av där jag bor då...
  Ja men oj så mycket fint ni hade på mässan. Det var så roligt att se, men det roligaste var nog ändå att träffa ER. Dig, som jag inte har mött tidigare och Lena som jag inte hade träffat på ett år.
  Ha det så himla bra nu! Hoppas vi ses igen snart.
  Kram från Åsa.

  SvaraRadera
 7. Hej.
  Underbar monter, fantastiska bilder. Frankrike/Värmland, jag blir varm i hjärtat.
  Kommer att följa din blogg.
  Ha det gott.
  Mvh
  Charlott Littmarck

  SvaraRadera
 8. Oh, my dear, sådana bilder!!! Om jag kunde hoppa dit in och göra fynd!!!

  Kraaam från ett snövitt (GRR!) Åbo!

  -Pia-

  SvaraRadera
 9. Hej goa Sussi!

  Vilka underbara bilder..! Så himla mycket fint ♥

  Längtar till Frankrike, kan tänka mig att blommande vår/försommar där är alldeles magiskt...

  Kram och ha en fin dag!
  Mia

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid och lämnar ett litet avtryck från ditt besök hos mig!
Du som inte har en egen blogg men vill skriva en rad, välj "anonymt" så går det bra ändå!
Sussi